Mini massagepistol -Hi5 Brunning med 4 hoveder

Mini massagepistol -Hi5 Brunning

Lagerstatus: In Stock
Leveringsstatus: 1-2 dage

kr. 795
Heraf moms

Hi5 Bruning Mini er en af ​​vores massagepistolserier, dens unikke egenskab er dens ekstremt lille design, derfor har Bruning Mini et kaldenavn-lomme-gadget. Ja, Brunning er så lille, at der er plads til en lomme, meget praktisk at bære. Bruning Mini hjælper dig med at lindre træthed, genoprette energi, slappe af muskelspændinger ved forskellige vibrerende massage. Det er også et godt fitnesshjælpemiddel, der hjælper dig med at komme i form.

Pakket med disse eksklusive funktioner:

De bløde hovedtilbehør i forskellige størrelser og former for at imødekomme forskellige behov, undgår skader på ryg og ben under vibrationer og øger massageens komfort.

Hi5 Bruning Mini vejer kun 0,5 kg / 1,1 kg, så let som en flaske vand på 500 g.

Længden er kun 149 mm / 5,87 ", så lille som en iphone 11

Hi5 Bruning Mini vedtager 12V højtydende lithiumbatteri for at realisere hurtig opladning, der aldrig vil forsinke din brug.

Effekt- og hastighedsindikatorer

Der er batteriniveau og vibrerende indikatorer i bunden af ​​håndtaget. Bare en flip, du kan se den aktuelle kraft og hastighed. Dette "skjulte" design gør dets udseende også mere koncist.

USB-C-opladningsporten er praktisk for dig, som kan oplades med strømbank, adapter og bærbar computer, så du ikke bærer dens opladning r, når du går ud.

Det er en ring på hovedet på håndtaget. Bære enheden Bare ved at sætte fingeren gennem ringen, meget bærbar og praktisk.

Du kan betjene Hi5 Bruning Mini-massagepistol med kun en knap til at justere det vibrerende massageniveau, og der er fem niveauer af vibrationshastighed.

Den fremragende børsteløse motor kan realisere vibrerende massage op til 3000 slag i minuttet, og dens dobbeltkoblingsmekanisme gør massagen stabil og kraften vores uophørlige.

Hi5 Bruning Mini vælger miljøvenlig, høj kvalitet og holdbar aluminiumslegering, der er korrosionsbeskyttende og har bedre varmeafledning.

Lignende produkter