Massagepistol i eksklusivt design, med 7 hoveder og en lækker alu kuffert.

Revolutionerende massagepistol - massage gun til proffesionel og hjemmebrug. Slip for ømme muskler,

SKU: Hi5-NOVA-1
Lagerstatus: In Stock
Leveringsstatus: 1-2 dage

kr. 1 995 kr. 1 199
Heraf moms

Hi5 Nova Massagepistol er den mest kraftfulde, transportable massagepistol på markedet og tåler ingen sammenligning. Massagepistolen er designet af amerikanske ingeniører og den er udstyret med en børstefri motor med højt drejningsmoment, 3 forskellige indstillinger af vibrationer og op til 9 timers brug, samt batteri technologi fra TESLA.

Se youtube video her

Denne massagepistol har flere unikke egenskaber:

Hi5 Nova massagepistolen anvender den nyeste teknologi indenfor kunstig intelligens og udfører en unik massage, med præcis hastighedskontrol, sikret motorstandsning og indbygget flash hukommels. Den er drevet af en 12 mm amplitude, som øger afslapningen i dine muskler og afgiver hele 80 mm muskel penetration. Markedets bedste og mest effektive dybvævsmassage.

Vores Hi5 Nova massagepistol får dine muskler til at slappe af, reducere stivhed og ømheden i musklerne, stimulerer blodcirkulationen og genopbygning af musklerne. Massagen aktiver også nervesystemet, støtter lymfesystemet og er stressaflastende. Desuden kan den forbedre dit vægttab og reducere arvæv og har lydløs glide teknologi.

Unik massagepistol - unden sammeligning med hvad du ellers finder på markedet:

Denne trådløse massagepistolen er let og arbejder meget lydløst og har markedets lavest støjniveau, kun 35db - 45db. Dette sikre en behagelig og lydsvag massageoplevelse. Det innovative og ergonomiske Hi5 T-shape design, giver brugeren flere muligheder at holde på, forbedret massage intensitet, og en bedre vibrationsdybde.

Batteri Technology fra TESLA - fuldt opladet på 2,5 time og lang batterilevetid op til 9 timers brug efter hver opladning. Du skal oplade mindre, og kan bruge den mere. Den kan bruges 20 min pr. dag, på niveau 1, i op til 27 dage.

1 knap til at tænde, justere hastighed og slukke. Det gør det simpelt og enkelt.

Hastighed / styrke:

Niveau 1: 30 Hz, 1800 slag i minuttet

Niveau 2: 40 Hz, 2400 slag i minuttet *

Niveau 3: 48Hz, 2900 slag i minuttet - for dyb muskelvævs penetration.


Udskiftelige massagehoveder tilbehør

Der medfølger 7 udskiftelige ’’hoveder’’ – for den optimale dybde, rettet mod musklerne. Kraftfuld børstefri motor med højt drejningsmoment – for øget komfort, effektivitet, ydeevne og længere levetid. Bløde udskiftelige ’’hoveder’’ øger komforten af massagen, samt forebygger skader på ryggraden, og knogler.

Pakken indeholder:

Hi5 Nova Massagepistol.

Strømforsyning.

Flot og praktisk alu kuffert.

6 + 1 udskiftelige hoveder: Flad, Gaffel, Patron, Luftpude, Spade, Rund og et Eksklusivt buet formet hoved til talje, lår og mave.


Garanti: 1 år

Reklamationsret: 2 år

Størrelse: 237 mm x 161 mm x 63,5 mm
Vægt: 0,85 kg
Batteri: Genopladelige lithium-ion-batterier giver over 9 timers brug

Lignende produkter