Massagebrikse

Massagebrikse

Hvis du køber en massagebriks fra Optimal body care, er du sikret et godt køb, der indebærer en høj kvalitet og en lang holdbarhed. Vores garantier på vores massagestole er nogle af de bedste, du finder på markedet. Vi har forhandlet kvalitetsbrikse i mere end 10 år og har solgt til mere end 9.000 tilfredse kunder i Danmark, Sverige og Norge. Vi samarbejder med forskellige kvalitetsbevidste leverandører, blandt andet verdens største producent, der producerer mere end 70.000 massagebrikse årligt på verdensplan.

Vi har massagebrikse til ethvert formål

Vores massagebrikse kan anvendes til mange forskellige formål. De kan blandt andet anvendes til massage, fysioterapi, thai-massage, body-sds, zoneterapi, healing, kraniosakral, akupunktur, kosmetologi, fodterapi, lægepraksis, hjemme sygeplejeske, tatovør, arbejdspladser, institutionsbrug, hjemmebrug, hobby og meget mere.

Stort udvalg af massagebrikse

Hos Optimal body forhandler vi mange forskellige slags massagebrikse. Vi forhandler over 20 modeller af både transportable massagebrikse og elektroniske massagebriks og et mindre udvalg af stationære massagebrikse. Vi har massagebrikse i mange forskellige farver og designs, hvilket gør det muligt at vælge lige præcis den massagebriks, der passer ind i din klinik. Ud over selve vores massagebrikse sælger vi også et stort udvalg af tilbehør som fx graviditetsprodukter, betræk, armstøtter, varmetæpper og transportvogne. Vores massagebrikse passer perfekt ind i dit udvalg af klinikudstyr til fysioterapi, thai-massage samt andre former for massage.

Hør mere om vores massagebrikse

Ønsker du yderligere informationer omkring vores massagebrikse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 91 20 96. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig i, hvilken massagebriks, der passer bedst til dit formål. De hjælper dig også gerne, hvis du har problemer med at foretage en bestilling.