DLX Gel pose

DLX Gel pose

SKU: IRD2
Lagerstatus: In Stock
Leveringsstatus: 1-2 dage

kr. 50
Heraf moms

Optimal body care tilbyder denne DLX Hot / Cold Gel pose som er perfeckt da den både er til enten køle- eller varmeterapi. Denne gel pose kan genbruges og er hurtigt at opvarmes i mikrobølgeovn derhjemme eller med brug af varmt vand. Gel forbliver smidig selv efter frysning. Kan nemt renses med sæbe og vand.

Kolde terapi reducerer hævelse , inflammation, blå mærker og hjælper med at helbrede akutte skader .Varme terapi lindre ømme muskler, menstruationssmerter,muskelsmerter og forbedre blod og lymfe cirkulationøge bevægeligheden og er fantastisk til gamle skader m.m. 

Kom Gel posen i et håndklæde eller en klud før den lægges på den bare hud. Brug ikke Gel posen , hvis den er utæt.

Materialet indeni vil køle med øjeblikkelig virkning ned og kan nå temperaturer så lave som -4° C. Varighed af effekten er ca 15-40 min hvor modsat ved varm kan nå temperaturer op til 130° C og varighed af effekten er ca. 15-30 minutter

Gel posen er ideel til brug i bilen, på ferien, alle inden- og udendørs aktiviteter, sportsstævner, institutioner, førstehjælp, hoteller m.m. Pakningen kasseres når den er anvendt. 

Posens størrelse: 15.3 x 25.4 cm.

Material: DLX posen er dækket med slidstærkt, vandtæt, nylonstof og indholder en gel, der hurtigt kan opvarmes eller afkøles.

Lignende produkter