VULSINI Hot Stone Taske u/sten

Vulsini Hot Stone Taske u/sten

Lagerstatus: In Stock
Leveringsstatus: 5-7 dage

kr. 2 198,75
Heraf moms

VULSINI er et revolutionerende designet produkt, der gør det nemt for dig at udføre dine hot stone behandlinger overalt. 

Denne mobile hot stone taske er et unikt og fleksibelt alternativ til de traditionnelle vandopvarmede systemer

Designet til at indeholde nok sten til at kunne lave en fuld kropsbehandling giver denne VULSINI taske dig frihed til at være mobil, så du kan tilbyde dine behandlinger, uanset hvor du er. 

Stenene opvarmes direkte i tasken ved blot at tilslutte den til stikkontakten, eller du kan benytte opladeren i bilen, når du er på farten. På den måde sikrer du dig, at du altid har varme sten parat, når du kommer frem til klienten. 

Efter brug kan stenene opbevares i de medfølgende vaskeposer, så de ikke fedter tasken. Efter vask opbevares stenene i vaskeposerne, så de er klar til næste behandling. 

Stenene opvarmes af en tør varme, og tasken har et indbygget termometer, så der er ikke behov for at anvende ekstra termometre, handsker eller andre redskaber. Varmen kan indstilles til forskellige temperaturer. 

Ikke alene tager VULSINI tasken mindre tid at sætte op (den er klar når du ankommer), men i modsætning til de vandopvarmede systemer, holder tasken også på varmen, selv efter den er afbrudt, så du kan nemt forvarme stenene derhjemme og dermed spare tid hos klienten.


Med VULSINI tasken sparer du tid og plads! 

Samtidig gør du noget godt for klimaet, da det kræver mindre strøm at opvarme tasken end de normale vandopvarmede systemer. Indeholder:
VULSINI Hot Stone Taske
2 x vaskeposer
VULSINI termometer
Strømforsyning
Biloplader
Brugervejledning
Specifikationer:
Udvendige mål: 47cm x 32.5cm x 10cm
Indvendige mål: 42.5cm x 28cm x 6.5cm
Netto vægt: 2,3 kg.

Lignende produkter